Om Lagat med hat

Den här bloggen är till för dig som redan kan koka fucking makaroner och skära en lök i småbitar men som tycker att det är för jävla tråkigt att laga mat. Du som aldrig vet vad du ska hitta på och får tuppjuck bara av att höra frågan "vad ska vi ha till middag?". Du som hela tiden bränner vid och mäter fel och har ungar som vägrar äta och som själv tycker att det blir äckligt eller ser för jävligt ut eller får äta kall potatis och varm fisk. Du som inte riktigt vågar dig på att experimentera med befintliga recept eftersom allting går åt helvete då. Du som är som jag, med andra ord, och lagar med hat.

Smakfaktorn mäts på en skala mellan 1 och 5, där 1 är "åh fy fan vad äckligt" och 5 är "så in  i nordens förbannat asgott!!!".
Hatfaktorn mäts på en skala mellan 1 och 5, där 1 är "inget speciellt" och 5 är "så jävla urförbannad att jag drämde spaghettisleven i diskbänken så den gick av".

Så långt det är möjligt - använd KRAV-märkt, EU-blommanmärkt eller liknande. Använder jag halvfabrikat så står det. Annars är det riktig grädde, riktigt smör och andra ingredienser som inte har onödigt skräp i sig som jag använder. Det här betyder inte att jag är nån sorts hälso- och miljöfascist, bara att jag gör så gott jag kan och det borde fan du också göra. Är man fattig så är man, liksom, men väldigt många är bara dumsnåla.

Gillar du inte tonen - leta upp en annan matblogg. Det finns miljoner.

Tröttnar du på tonen eller vill ha någon som håller dig i handen hela jävla tiden så gå till Hedins matblogg då. Steg-för-steg-bilder och sympatiskt tilltal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar